
CAIPIRINHAS & CO

FÖRRÄTTER
TRADICIONAL CAIPIRINHA
135 kr | 5 cl
Lime | socker | Cachaça
GRAVIOLA CAIPIRINHA
135 kr | 5 cl
Lime | Graviola | Socker | Cachaça
STRAWBERRY CAIPIRINHA
135 kr | 5 cl
Lime | Jordgubbar | Socker | Cachaça
DARK & STORMY
135 kr | 5 cl
Lime | Mörk rom | Ginger beer | Bitters
FLOR ANTIGA
135 kr | 5 cl
Lime | Socker | Fläder | Vodka
PANERADE RÄKOR
125kr
Patagonian räkor serveras med Brasas chillimajo och lime.
CARPACCIO PÅ OXFILÉ
155kr
Serveras med salsa verde, cashewnötter och coalho(ost) tapioca.
AUBERGINE CROQUETTE
85kr
Fritterad croquette filled med aubergine kompot och fårost.
KYCKLINGHJÄRTAN
85kr
Grillad kycklinghjärta serveras med vitlöks ”farofa”.
BRASA´S MENY 2020
ALLT ÄR ÄNDRAT MEN ALLT FINNS KVAR
För höstmenyn 2020 fick vi riktigt tänka till. I vårt koncept som vi framgångsrikt drivit under en lång tid har vi vant våra gäster med Rodizio. Att våra köttmästare går runt och serverar borden med svärd med olika grillade detaljer. Vi ville ha kvar den känslan men samtidigt kunna driva en mer hållbar restaurang, så vi behöll svärden, men, ändrade upplevelsen till mer valmöjligheter för er. Är man bara sugen på en typ av kött då är det ok, är man sugen på att prova många olika detaljer, så är det också ok. Tillbehören som tidigare var på en buffé kommer numera till borden. På detta sätt ger vi er som gäst val att forma er upplevelse hos oss och samtidigt kan vi driva ett koncept med en betydande bättre hållbarhet.
Spela musik för full upplevelse






BRASA GRILL
REVBENSSTEK
180 g | 295 kr
Australisk Angus Beef short rib, BBQ 12 timmar.
PICANHA
180 g | 295 kr
Rostlock med kappa kryddad med bora havssalt
FLAP STEAK
180 g | 295 kr
Soja och chili marinerad flap steak
CHORIZO
180 g | 175 kr
Vitlök- och paprikasmaksatt korv med 98% kött.
WAGYU
160 g | 1000 kr
Legendarisk kött.
PLUMA
180 g | 215 kr
Saftig och mör detalj från grisens framdel marineras med vitlök & rosmarin
KYCKLINGLÅR
180 g | 175 kr
Kycklinglår med vitlökssmör och persilja.
Ryggbiff
180 g | 335 kr
Amerikansk Angus Ryggbiff.
VEGETARIAN
180 g | 295 kr
Coalho-ost och shiitakispett.
LAMB RACKS
180 g | 325 kr
Lammracks från Nya Zeeland
TORSK
180 g | 295 kr
Grillad på spet marinerad med sojasmör
TILLBEHÖR
VARMA
SÅSER
SALLADER
BRÖD
BAIAO DE DOIS RIS
Ris | bönor | ost | rökt fläsk
FRITERAD CASSAVA
POMMES FRITES |
CHILIMAJO
CHIMICHURRI
BEARNAISESÅS
AVOCADO OCH MANGO
vattenkrasse|chili |lime|koriander
BRASILIANSKT OSTBRÖD
tapiokamjölm | tegelost.
TOMAT OCH PALMHJÄRTA
VIITLÖKSBRÖD

CHURRASCO
Om du älskar kött lika mycket som vi, måste du prova en av våra Churrascos!
Här kommer våra Passadores till ditt bord med en variation av antingen 8 eller 4 olika grillade detaljer. Oavsett vilken du tar kommer du få en upplevelse med samma mängd kött valet är ca 300 g plus alla 10 tillbehör.
CHURRASCO
(ONSDAG-TORSDAG)
CHURRASCO PREMIUM
(FREDAG-LÖRDAG)
CA 300 G | 395 kr
CA 300 G | 595 kr
CHORIZO
PLUMA
KYCKLINGVINGLÅR
PICANHA
SAMTLIGA TILLBEHÖR
CHORIZO
PLUMA
KYCKLINGVINGLÅR
PICANHA
SAMTLIGA TILLBEHÖR
VILDSVINSFILÉ
FLAP STEAK
HJORTRYGG
LAMB RACKS
WAGYU
80 G | + 500 kr
Lägg till den legendariska japansk Wagyun till Churrascon.
FÖRRÄTT & DESSERT
+ 100 kr
Lägg till både förrätt & dessert till Churrascon.
DESSERT
MANGO OCH KOKOSSORBET
90kr
Färsk mango marinerad i Malibulikör med
kokos- & limesorbet
PUDIM DE LEITE
75kr
Crème caramel på kondenserad mjölk med lager av karamel & passionsfrukt
BRASA´S BANANA SPLIT
95kr
Karameliserad banan med Tahitivaniljglass färska jordgubbar samt paranötter
BRIGADEIRO
35kr
Brasiliansk tryffel gjord på kondenserad mjölk och guanaja 70%
Till varje Grillrätt ingår 3 valfria tillbehör