CAIPIRINHAS & CO
FÖRRÄTTER

TRADICIONAL CAIPIRINHA

135 kr | 5 cl

Lime | socker | Cachaça

GRAVIOLA CAIPIRINHA

135 kr | 5 cl

Lime | Graviola | Socker | Cachaça

STRAWBERRY CAIPIRINHA

135 kr | 5 cl 

Lime | Jordgubbar | Socker | Cachaça

DARK & STORMY

135 kr | 5 cl

Lime | Mörk rom | Ginger beer | Bitters

FLOR ANTIGA

135 kr | 5 cl

Lime | Socker | Fläder | Vodka

PANERADE RÄKOR  

125kr

Patagonian räkor serveras med Brasas chillimajo och lime.

CARPACCIO PÅ OXFILÉ

155kr 

Serveras med salsa verde, cashewnötter och coalho(ost) tapioca.

AUBERGINE CROQUETTE

85kr

Fritterad croquette filled med aubergine kompot och fårost.

KYCKLINGHJÄRTAN

85kr

Grillad kycklinghjärta serveras med vitlöks ”farofa”.

BRASA´S MENY 2020

ALLT ÄR ÄNDRAT MEN ALLT FINNS KVAR

 

För höstmenyn 2020 fick vi riktigt tänka till. I vårt koncept som vi framgångsrikt drivit under en lång tid har vi vant våra gäster med Rodizio. Att våra köttmästare går runt och serverar borden med svärd med olika grillade detaljer. Vi ville ha kvar den känslan men samtidigt kunna driva en mer hållbar restaurang, så vi behöll svärden, men, ändrade upplevelsen till mer valmöjligheter för er. Är man bara sugen på en typ av kött då är det ok, är man sugen på att prova många olika detaljer, så är det också ok. Tillbehören som tidigare var på en buffé kommer numera till borden. På detta sätt ger vi er som gäst val att forma er upplevelse hos oss och samtidigt kan vi driva ett koncept med en betydande bättre hållbarhet. 

Spela musik för full upplevelse
 
 
BRASA GRILL

REVBENSSTEK

180 g | 295 kr

Australisk Angus Beef short rib,         BBQ 12 timmar. 

PICANHA 

180 g | 295 kr

Rostlock med kappa kryddad med bora havssalt     

FLAP STEAK

180 g | 295 kr

Soja och chili marinerad flap steak 

CHORIZO

180 g | 175 kr

Vitlök- och paprikasmaksatt korv med 98% kött.

WAGYU 

160 g | 1000 kr

Legendarisk kött.

PLUMA 

180 g | 215 kr

Saftig och mör detalj från grisens framdel marineras med vitlök & rosmarin

KYCKLINGLÅR 

180 g | 175 kr

Kycklinglår med vitlökssmör och persilja.

Ryggbiff

180 g | 335 kr

Amerikansk Angus Ryggbiff.  

VEGETARIAN

180 g | 295 kr

Coalho-ost  och shiitakispett.    

LAMB RACKS 

180 g | 325 kr

Lammracks från Nya Zeeland    

TORSK

180 g | 295 kr

Grillad på spet marinerad med sojasmör 

TILLBEHÖR
VARMA
SÅSER
SALLADER
BRÖD

BAIAO DE DOIS RIS 

Ris | bönor | ost | rökt fläsk 

FRITERAD CASSAVA

POMMES FRITES |

CHILIMAJO 

CHIMICHURRI 

BEARNAISESÅS 

AVOCADO OCH MANGO

vattenkrasse|chili |lime|koriander  

BRASILIANSKT OSTBRÖD 

tapiokamjölm | tegelost. 

TOMAT OCH PALMHJÄRTA 

VIITLÖKSBRÖD

CHURRASCO

Om du älskar kött lika mycket som vi, måste du prova en av våra Churrascos! 

Här kommer våra Passadores till ditt bord med en variation av antingen 8 eller 4 olika grillade detaljer. Oavsett vilken du tar kommer du få en upplevelse med samma mängd kött valet är ca 300 g plus alla 10 tillbehör.

CHURRASCO
(ONSDAG-TORSDAG)
CHURRASCO PREMIUM
(FREDAG-LÖRDAG)

CA 300 G | 395 kr

CA 300 G | 595 kr

CHORIZO

  

PLUMA

  

KYCKLINGVINGLÅR

  

PICANHA

  

SAMTLIGA TILLBEHÖR

  

CHORIZO

  

PLUMA

  

KYCKLINGVINGLÅR

  

PICANHA

  

SAMTLIGA TILLBEHÖR

  

VILDSVINSFILÉ

  

FLAP STEAK

  

HJORTRYGG

  

LAMB RACKS

  

WAGYU

80 G | + 500 kr

Lägg till den legendariska japansk Wagyun till Churrascon.

FÖRRÄTT & DESSERT

+ 100 kr

Lägg till både förrätt & dessert  till Churrascon.

DESSERT

MANGO OCH KOKOSSORBET 

90kr

Färsk mango marinerad i Malibulikör med 

kokos- & limesorbet

PUDIM DE LEITE

75kr

Crème caramel på kondenserad mjölk med lager av karamel & passionsfrukt

BRASA´S BANANA SPLIT

95kr

Karameliserad banan med Tahitivaniljglass färska jordgubbar samt paranötter

BRIGADEIRO 

35kr

Brasiliansk tryffel gjord på kondenserad mjölk och guanaja 70%

FRANSISCO.jpg

Till varje Grillrätt ingår 3 valfria tillbehör

Restaurante Brasa

Odinsgatan 11, Gotemburgo

 Suécia

+46 31 - 15 55 60

[email protected]

Visite também nosso outro restaurante - Carbon

www.restaurangcarbon.se

BRASA LOGO SVART liten.png